Drinken

Een drankje doen

Swing Gouda staat voor gastvrijheid én gezelligheid. Het is de plek waar je zeven dagen in de week op elk moment van de dag terecht kunt voor een drankje. Van een cappuccino in de morgen tot een vers getapt biertje in de namiddag tot een cocktailcreatie uit onze cocktailbar Dependance aan het einde van de avond. 

Perfect Mix Perfect Thursday cocktails 5 euro drinken uitgaan swing gouda

BIER

De merken die wij met liefde schenken zowel vers van de fles als zuiver van de tap

Official 't IJ-dealer

Leef met je kop omhoog

Dependance Cocktailbar

Elke vrijdag en zaterdagavond kun je, naast ons gewone assortiment cocktails,  óók nog kiezen uit de cocktailcreaties van Dependance. Dependance is gelegen naast Swing én is er om dat extra tikje passie en kwaliteit in je drankje te steken. Je kunt hier plaatsnemen om je helemaal in de cocktailwereld te wanen, maar je kunt de cocktails ook bestellen op het terras óf binnen bij Swing. 

Altijd in voor een feestje

Elk weekend kun je van een swingende avond uit genieten! Van dineren tijdens een live optreden tot gezellige stapavonden met de beats van lokale DJ’s. Jij en je gezelschap hoeven je geen moment te vervelen! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, avond uit met de vriendengroep óf als bedrijfsuitje!

Kom alvast in de Swing Mood

met onze Spotify Playlists

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!

WELKOM TERUG!

21-7-2021 update:

We zijn elke dag van 10:00 tot 00:00 geopend! 

Wil je een tafel reserveren? 

Dat kan gemakkelijk via onderstaande knop! Als je reserveert wordt er een tafel binnen voor je klaargezet. We reserveren geen tafels op het terras!

Live muziek & events

Momenteel is het nog niet toegestaan om live muziek of events te organiseren. Mits toegestaan, verwachten we vanaf september weer live muziek te kunnen verzorgen!