Iedere vrijdag en zaterdag bieden wij u een swingende avond uit met live optredens van de beste pianisten en drummers van het hele land. De nacht zal zich verder voortzetten met de beste DJ’s en de meest swingende plaatjes van dit moment.

Live muziek

Op elke vrijdag & zaterdag bieden wij livemuziek aan. The Red Piano Show verzorgt voor ons de beste pianisten en drummers uit het hele land. Het motto van de show is ‘U vraagt, wij spelen’, door middel van requestkaartjes op uw tafel kunt u uw favoriete liedje aanvragen, dit zorgt voor een gezellige interactieve muziekshow! Om 20:00 zal de pianist beginnen met spelen en om 21:15 zal hier een drummer bijkomen. Rond 23:30 uur zullen de pianist en drummer hun set afronden en zal het tijd zijn voor één van onze DJ’s. De muziekgenres zullen dan variëren tussen House & R&B. Uiteraard staan ook al onze DJ’s open voor al uw verzoekjes.  

Vrijgezellenfeesten

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een gezellige en swingende plek om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan is Swing Gouda het antwoord. Als u speciale wensen heeft of een tafel wilt reserveren dan kunt u bellen naar 0182-601741 of mailen naar info@swinggouda.nl.

Feesten/Partijen

Uiteraard staan we open voor feesten en partijen voor meer informatie hiervoor kunt u bellen naar 0182-601741 of e-mailen naar reserveren@swinggouda.nl.