Cocktailworkshops

Logo Dependance Gouda

be a bartender

Altijd al wel is willen weten hoe je zelf cocktails kunt bouwen, shaken, stirren en pouren? Bij de cocktailworkshop leert onze cocktailexpert jullie alle interessante weetjes, tools en technieken die je gebruikt bij het maken van je favoriete cocktails. Ideaal voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten.

Cocktailworkshop Dependance Gouda

de workshop

Tijdens de 1,5 uur durende workshop wordt je alles verteld over cocktails en de tools en technieken die daarbij gebruikt worden. Vervolgens ga je verschillende likeuren proeven om de ideale match van smaken in een cocktail te kunnen bepalen. Daarna is het tijd om cocktails te gaan shaken (én drinken)! Houd jij van cocktails én bier? Je kunt ook een hoptailworkshop volgen!

meer informatie ?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!

WELKOM TERUG!

21-7-2021 update:

We zijn elke dag van 10:00 tot 00:00 geopend! 

Wil je een tafel reserveren? 

Dat kan gemakkelijk via onderstaande knop! Als je reserveert wordt er een tafel binnen voor je klaargezet. We reserveren geen tafels op het terras!

Live muziek & events

Momenteel is het nog niet toegestaan om live muziek of events te organiseren. Mits toegestaan, verwachten we vanaf september weer live muziek te kunnen verzorgen!