Borrels & feestjes

Logo Dependance Gouda

Celebrate

Maak kennis met Dependance, een hippe locatie direct aan de markt van Gouda. Het is de ideale plek voor bedrijfsuitjes, borrels, vrijgezellenfeesten. Trek je stoute schoenen aan en zoek niet verder, want deze locatie is geschikt voor zowel grote groepen als kleine gezelschappen

dependance cocktail genieten met vrienden drinken

events

Dependance is de ideale locatie om jouw (privé) event te houden. Van gekke bedrijfsfeestjes tot gezellige borrels en van chique verjaardagen tot interessante meetings. Voor elke gelegenheid hebben we gave mogelijkheden om jouw event tot een succes te maken!

Impressie

Voor een nog betere impressie, volg Dependance op Instagram! Voor de beste impressie ben je natuurlijk van harte welkom op Markt 25.

bachelor party's

Dependance en Swing lenen zich uit voor hét complete vrijgezellenfeestje. Begin de dag met cock- of hoptails tijdens onze cocktailworkshop. Daarna kun je aanschuiven aan een 3-gangen diner met een onbeperkt drankarrangement. Tijdens het diner kun je meezingen met je favoriete guilty pleasures tijdens een interactieve pianoshow. Sluit de avond dansend af op de tunes van onze DJ's tot in de late uurtjes. Dit complete vrijgezellenfeestje is al te boeken vanaf € 67,50 p.p.

Op zoek naar een locatie voor jouw event?

Of heb je vragen en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Kom alvast in de Dependance Disco mood

met onze DepenDanceDisco Spotify Playlist

Deze website maakt gebruikt van cookies zodat je de beste ervaring hebt op onze website!

WELKOM TERUG!

21-7-2021 update:

We zijn elke dag van 10:00 tot 00:00 geopend! 

Wil je een tafel reserveren? 

Dat kan gemakkelijk via onderstaande knop! Als je reserveert wordt er een tafel binnen voor je klaargezet. We reserveren geen tafels op het terras!

Live muziek & events

Momenteel is het nog niet toegestaan om live muziek of events te organiseren. Mits toegestaan, verwachten we vanaf september weer live muziek te kunnen verzorgen!